DISCLAIMER

MANNEN ZONDER MASKERS

Disclaimer

Dit is de disclaimer van Mannen zonder maskers

 

Het copyright van deze website en alle bijbehorende content is vastgelegd door Mannen zonder maskers. We waarderen het wanneer je zorgvuldig omgaat met de inhoud van de website en content en deze niet op een verkeerde manier verspreidt. Mochten we dit toch tegenkomen, dan zitten hier helaas juridische gevolgen aan, hoezeer wij dat liever niet hebben natuurlijk. Bij twijfel kun je altijd toestemming vragen via: info@mannenzondermaskers.nl.

 

  • Wat wel is toegestaan is korte teksten en quotes citeren op social media en blogs. Uiteraard wel voorzien van een juiste bronvermelding. Mocht je iets willen delen, dan waarderen wij dat zeker!
  • De coachingstrajecten en programma’s die we aanbieden zijn bedoeld om jouw persoonlijke doel te behalen en jouw volwaardige potentieel naar boven te brengen. Wij kunnen geen garantie geven op het behalen van resultaten. De tools die wij aanreiken, de kennis die wij delen en de ervaringen die wij delen, helpen jou bij jouw proces. Hoe jij dit oppakt en wat je hier mee doet ligt volledig bij jou.
  • Alle trajecten en programma’s die wij aanbieden zijn ontwikkeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Niets in deze trajecten en programma’s, is een belofte of garantie voor specifieke resultaten. Wij bieden geen financiële, juridische, medische, of fiscale adviezen. Beslissingen die je maakt, of voortvloeien uit een deelname aan een traject of programma, of het consumeren van content, zijn geheel voor rekening van de deelnemer, jij dus. Wij nemen hier geen enkele verantwoordelijkheid voor. Mocht je ingrijpende beslissingen nemen of willen nemen, met directe en/of verstrekkende gevolgen, dan adviseren wij altijd contact op te nemen met iemand die hier gespecialiseerd in is. Denk aan je arts, juridisch en/of financieel adviseur. Op geen enkele wijze kunnen wij (Mannen zonder maskers) verantwoordelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.
  • Dus nog een keer samengevat: Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven.
  • Wij waarderen het dat je deze kleine letters hebt doorgelezen. Ook al zijn de juridische onderdelen niet altijd even leuk, wij willen het wel graag helder met je gedeeld hebben.
Op alle transacties zijn de “Algemene Voorwaarden” van Mannen Zonder Maskers van toepassing.
Begin met chatten!
1
Hi Man, waar kan ik jou bij helpen?