MANNENCIRKEL

ECHTE BROEDERSCHAP

 

MANNENCIRKEL

VOOR WIE IS EEN MANNENCIRKEL?

 

Lange geleden was het heel normaal dat mannen samenkwamen om echte oprechte gesprekken te voeren, elkaars verhalen en ervaringen te delen. Het creëren van echte oprechte broederschap. Tegenwoordig ligt de focus op de individu als man en weten we niet meer hoe krachtig en verbindend een mannencirkel is.

Een mannencirkel is een plek om als gelijkgestemde mannen elkaar zonder maskers te ontmoeten. Een plek waar je volledig jezelf mag zijn, zonder enige oordeel. Waar we in alle openheid verschillende thema’s bespreken en alles kan delen wat je toekomt. Echt alles is welkom!


Door verhalen en ervaringen te delen kunnen bepaalde puzzelstukjes in elkaar vallen. Een cirkel kan confronterend zijn als bepaalde ongemakken en gevoelens omhoog komen. Maar je zal ook verbinding, kracht en rust vinden in de herkenning van andere verhalen. Een ontspannen plek om nieuwe inzichten op te doen in jouw eigen persoonlijke zoektocht als MAN.

Elke cirkel heeft een ander thema. Bijvoorbeeld ‘van je hoofd naar je hart’, ‘mannenkracht’. Een meditatie en/of ademwerk, een verbindingscirkel en oefeningen, zijn altijd onderdeel van de cirkel. We balanceren tussen rust, stevigheid, kwetsbaarheid en oprechtheid.

De cirkels staan echt in teken van broederschap creëren, samenkomen, verbinden, naar elkaars verhalen luisteren, ervaringen delen, verdriet, humor en spelen. In dit leven hoef je het niet alleen te doen. Ontdek wie jij bent als MAN en word de beste versie van jezelf!

WACHT NIET LANGER.

STAP IN DE WERELD VAN MANNEN ZONDER MASKERS!

AGENDA MANNENCIRKEL

MANNENCIRKEL
MAART (DONE)

 

 • Thema: de kracht van kwetsbaarheid

 • Vrijdag 1 maart 2024

 • Tijd: 19.00 t/m 21.30 uur

 • Kosten: €30,-

 • Locatie: Prins Berhardlaan 30, 3901 CC Veenendaal

AGENDA MANNENCIRKEL

MANNENCIRKEL
APRIL (DONE)

 

 • Thema: de kracht van ademwerk

 • Vrijdag 19 april 2024

 • Tijd: 19.00 t/m 21.30 uur

 • Kosten: €35,-

 • Locatie: Prins Berhardlaan 30, 3901 CC Veenendaal

AGENDA MANNENCIRKEL

MANNENCIRKEL
MEI 

 

 • Thema: de kracht van broederschap

 • Vrijdag 31 mei 2024

 • Tijd: 19.00 t/m 21.30 uur

 • Kosten: €35,-

 • Locatie: Prins Berhardlaan 30, 3901 CC Veenendaal

ONTSPANNING

STEVIGHEID

VERTROUWEN

RESPECT

KWETSBAARHEID

OPRECHTHEID

VERBINDING

BALANS

MOED

REVIEW MANNENCIRKEL

“Op Insta zag ik een oproep van Jacco waarin hij op zoek was naar mannen die een mannencirkel wilde bijwonen. Ik was al een tijdje op zoek naar zoiets, dus twijfelde geen moment en heb me opgegeven. Geen idee wat ik er van kon verwachten en ik moest nog landen toen het begon (parkeerstress), maar al snel voelde ik me op mijn gemak. Jacco weet snel een prettige en veilige omgeving te creëeren waar je je vrij voelt om gedachtes en gevoelens te delen zonder angst voor een oordeel. De diverse oefeningen vond ik op een prettige manier uitdagend en zorgde ervoor dat ik wat dichter bij mezelf kwam. Al met al een mooie ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.”


MARNIX

REVIEW MANNENCIRKEL

Tijdens de mannencirkel met als thema ‘Mannenkracht’ heeft Jacco me laten ervaren wat voor mij mannenkracht betekend. Dat ik in mezelf een gefrustreerde strijder voelde opkomen die eruit wilde. En hoe! Ik heb gestreden voor wat ik waard was, in een veilige omgeving en hoefde niets te verbergen. Niet voor de anderen, maar zeker niet voor mezelf. Ik ben nog steeds verwonderd hoe Jacco dit voor elkaar krijgt; mannen onderling met elkaar verbinden, maar bovenal ik met mezelf.”


MARIJN

REVIEW MANNENCIRKEL

“Een mannencirkel, het klinkt simpel; gewoon met wat mannen bij elkaar delen wat er in je omgaat. Maar waar vind je een veilige plek om je kwetsbaarheid te tonen, vrij te spreken en je ware gezicht te laten zien. Dat proces begeleid Jacco perfect, een fijne sfeer waarin je jezelf snel vertrouwd voelt en er ontstaat iets heel moois!


LEON

REVIEW MANNENCIRKEL

Ik ben bij een mannencirkel geweest. Ik wist niet wat ik ervan mocht verwachten maar de beleving was intens. Mannen die niet stoer hoeven te doen omdat ze dat van binnen al zijn. Geen macho gedoe maar echt onder elkaar je eigen gevoel delen en gehoord voelen.


RENÉ

REVIEW MANNENCIRKEL

Ik vond het best spannend voor de eerste keer naar een mannencirkel. Maar wat een prachtige avond zeg, een plek waar je helemaal jezelf kan en mag zijn. Kwetsbaar, zonder oordelen in een hele relaxte sfeer. Waar bestaat dit nog. Bedankt Jacco voor deze mooie avond! Dit smaakt naar meer.


ANONIEM

WACHT NIET LANGER.
STAP IN DE WERELD VAN

MANNEN ZONDER MASKERS!
Begin met chatten!
1
Hi Man, waar kan ik jou bij helpen?