HI! IK BEN JACCO

MIJN VERHAAL EN MIJN REIS ALS MAN

MEER OVER MIJ ALS MAN

OVER MIJ


Ik houd van avontuur. Als kleine jongen hield ik hier al van en dat is nooit weggegaan. Voor mij is het leven één groot avontuur. Zo ook mijn eigen ontdekkingsreis, waarin ik ontdekte waarom ik hier ben, wat mijn missie is; de wereld een stukje zachter maken, een wereld waarin we echt onszelf mogen zijn. Waar maskers afgezet mogen worden, waar kwetsbaarheid een kracht is, en we echt vanuit ons hart mogen leven. Ongeacht je gender, je afkomst, je plek op aarde of de titel die je op je werk draagt. Wat je doet, wie er om je heen staan. Dat definiëert jou niet. Je definieert jezelf. Ik leef echt vanuit mijn waardes
; respect, vrijheid, avontuur, oprechtheid en vertrouwen.

Mijn werkwijze is net zoals mijn eigen reis, een samenstelling van ervaringen en methodieken. Ik ben gecertificeerd coach, en maak gebruik van o.a. Voice Dialogue, NLP, ACT. Ik ben gespecialiseerd in coaching voor MANNEN. En maak gebruik van verschillende lichaamsgerichte technieken, zoals ademwerk en meditatie om lichaam en hart echt te openen en verbinden.   

“Life begins where fear ends.”

– Osho –

MIJN PERSOONLIJKE REIS ALS MAN

MIJN REIS


Als kleine jongen was mijn leven één groot avontuur; altijd buiten, bewegen, het leven ervaren. Vrij als een vogel voelde ik mij. 

Tijdens mijn schooltijd werd die vrije vogel in mij getemd. Met als gevolg een constante zoektocht in mijn werkende leven daarna. Wat past bij mij, wie wil ik zijn? Ik had de antwoorden niet en het begon te schuren. Big time. Maar ik luisterde niet. Ik was te veel geconditioneerd. Hield te krampachtig vast aan mijn maskers. En zo belandde ik in een stevige burnout. Het was toen dat die vrije vogel in mij zich weer langzaam begon te manifesteren. Dat wat ik al die tijd onderdrukt had, wilde eruit.

Met een backpack op mijn rug, en de eenvoud aan mijn zijde vond ik antwoorden. Mijn enorme fascinatie en liefde voor de mens werd aangewakkerd. Schoonheid, rauwheid, echtheid, liefde. Ik voelde mij zo verbonden met mezelf. Het was tijd het roer om te gooien en mijn creatieve kant alle ruimte te gegeven. In de fotografie, in de marketing, in de agency wereld. Mijn energie stroomde!

En toen werd ik vader. Wow, een hele nieuwe fase. Ik ontdekte een andere kant van mezelf. Maar met elk kind dat erbij kwam (ik heb er inmiddels drie), raakte ik de verbinding met mezelf, en met de ander meer en meer kwijt. Ik was vader, ik was een partner voor mijn vriendin, ik was een werkende professional, ik was een vriend voor mijn vrienden. Ik had het allemaal. En toch, het schuurde weer van binnen.

Maar ik had geleerd van mijn fouten. Inplaats van ervan weg te lopen, wat ik eerder in mijn leven wel gedaan had, keek ik het aan. Wat een avontuur was dat. Ik zocht, ik verbond, ik huilde, ik liet los, ik groeide. Ik kwam dichter en dichter bij wie ik daadwerkelijk ben. Waar ik voor sta. Wat ik wil, wat ik niet meer wil. En dat betekende afscheid nemen van dingen die mij niet meer dienden. Maar het was het allemaal waard. Want ik leef weer. Mijn partner en ik zijn na 18 jaar samen dichterbij elkaar dan ooit. Ik ben mij volledig bewust van wie ik ben. Mijn levensenergie stroomt. IK VOEL MIJ VRIJ.

 

It’s the journey that matters, not the destination.

Voelen, Doen, Denken, Zijn.

VRIJHEID

OPRECHTHEID

RESPECT

VERBINDING

ZELFLIEFDE

VERTROUWEN

BALANS

Begin met chatten!
1
Hi Man, waar kan ik jou bij helpen?