MENWALKTALK GROEP

PRATEN, GENIETEN, VOELEN EN LEVEN!

 MENWALKTALK GROEP

VOOR WIE IS DE MENWALKTALK GROEPSWANDELING?

Oerkracht, leven en de elementen vormen de basis van MAN en NATUUR, Ze zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Waar die verbinding er lang geleden gewoon was, net zoals broederschap er gewoon was, is dat vandaag de dag niet meer het geval. We hebben ons losgemaakt van de natuur en van verbinden met andere MANNEN.

De MenWalkTalk is ontstaan vanuit het verlangen broederschap en natuur weer samen te brengen. Door het creëren van echte oprechte verbinding en de kracht van Man-tot-Man gesprekken zelf te ervaren.

De MenWalkTalk is een moment waarop gelijkgestemde mannen elkaar zonder maskers ontmoeten, in de natuur, tijdens wandelingen. Een plek waar je volledig jezelf mag zijn, zonder enige oordeel. Waar we in alle openheid verschillende thema’s bespreken en je de ruimte krijgt te delen wat je toekomt. Echt alles is welkom!

Door de natuur te zien, te horen, te proeven en te voelen en verhalen en ervaringen te delen kunnen puzzelstukjes in elkaar vallen. Elke MenWalkTalk wandeling is anders, een ander plek in de natuur en heeft een uniek thema. We balanceren tussen rust, stevigheid, kwetsbaarheid en oprechtheid (en ja, humor heeft daar zeker ook een plek in).

Kortom, een ontspannen plek om nieuwe verbindingen te leggen en inzichten op te doen in jouw eigen persoonlijke zoektocht als MAN.

Start vandaag met praten, genieten, voelen en leven!  

Portretfoto van Jacco van Laar, eigenaar van Mannen Zonder Maskers

ONTDEK JEZELF IN EEN ONTSPANNNEN WANDELING 

MENWALKTALK GROEP

De wandelcoach groepssessie is een laagdrempelige manier om in contact te komen met jezelf en andere mannen. Om jezelf beter te leren kennen. 

  • Wandelgroeps sessie 2 á 2.5 uur (groep)

  • In de bossen van omgeving Veenendaal

  • Elke met een ander thema

  • Met gelijkgestemde mannen

 

STEL JE EENS VOOR. NA DEZE WANDELING …

Z

heb je broederschap ervaren

Z

heb je het gevoel dat je leeft

Z

kom je ontspannen thuis

Z

voel je geïnspireerd en gemotiveerd om positieve veranderingen door te voeren.

Start vandaag met praten, genieten, voelen en leven!

“There are far,

far better things ahead

than any we leave behind.”

– C.S. Lewis 

WACHT NIET LANGER.
STAP IN DE WERELD VAN
MANNEN ZONDER MASKERS!
Begin met chatten!
1
Hi Man, waar kan ik jou bij helpen?